Over Ons

Sustainabil-it staat klaar voor MKB-bedrijven in Nederland. Wij adviseren bedrijven bij de transformatie naar een duurzame informatievoorziening, zodat ze sociaal impact kunnen maken met hun producten en diensten.Wij verzorgen via ons platform het pad naar certificering en branding op het gebied van duurzame en transparante bedrijfsvoering.

Geen greenwashing, maar echte verduurzaming! Want wij analyseren, adviseren en rapporteren over uw interne en extern bedrijfsprocessen op basis van de UN Sustainable Development goals.

Bent U benieuwd naar onze diensten? Neem dan contact met ons op via onze website.

Ons Verhaal

Al sinds 1998 ben ik als IT specialist bezig met het ondersteunen en optimaliseren van de informatievoorziening van vele grote en kleine bedrijven. Nu ga ik deze kennis samen met mijn collega’s inzetten om MKB Nederland te helpen en te adviseren bij de transformatie naar duurzame IT bedrijfsvoering. 

Het is tijd om het roer om te gooien er moet meer aandacht komen voor de risico’s van de keuzes die gemaakt worden bij de inrichting van de bedrijfsprocessen. 

Onze kennis van duurzame IT en inrichting van processen brengen we samen in SustainabilIT om MKB verder te helpen en stap voor stap te verduurzamen. 

Met behulp van transparante rapportage helpen we de bedrijven naar een duurzaam gecertificeerde informatievoorziening.

Neem Contact Op